2015 ήρθε η ώρα να φύγεις, όπως και κάθε άλλη χρονιά έτσι και εσύ έφερες τις χαρές σου και τις λύπες σου, μα έτσι είναι όμως η ζωή 🙂

Το 2015 ήταν πραγματικά μια γεμάτη χρονιά, ξέρω πως αυτό το έχουμε πει/γράψει και για άλλες χρονιές αλλά πραγματικά το 2015 ήταν τόσο γεμάτο έτος.

Χορτάσαμε εκλογές, δημοψηφίσματα, φόρους και όμως αντέξαμε.
Χάσαμε τον ύπνο μας το καλοκαίρι με τα capital controls, κινδυνέψαμε να χάσουμε τις δουλειές μας και όμως αντέξαμε.
Αυτά σε συλλογικό επίπεδο, σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας είχε τα δικά του.

Το θέμα τώρα είναι να γίνει το μεγάλο restart γιατί κακά τα ψέμματα η πλειοψηφία του κόσμου στη χώρα έχει κουραστεί και το βασικότερο έχει χάσει την ελπίδα, ναι αναφέρομαι σε αυτήν που ερχόταν.
Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για την κρίση και μονίμως να λέμε πως θα την αντιμετωπίσουμε, αυτά οφείλουμε να τα αφήσουμε στην άκρη.

Για να προχωρήσεις μπροστά, πρέπει να αποδεχθείς τα δεδομένα του περιβάλλοντος στο οποίο κατοικείς και εργάζεσαι. Αυτά είναι φίλε και δε θα αλλάξουν αν δε βάλεις και εσύ το χεράκι σου, ΜΗΝ περιμένεις από τους άλλους!
Τα πράγματα στη χώρα θα πάνε καλύτερα αρκεί να το πιστέψουμε όλοι και να δουλέψουμε για αυτό, γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε ακόμη κοιτάζουμε περισσότερο τον εαυτό μας παρά το σύνολο.

Για το 2016 μια ευχή σε όλους, να έχουμε την υγεία μας, χωρίς αυτήν δεν έχουμε τίποτα άλλο. Καλές οι δουλειές, καλές οι απολαβές, καλή η μεγάλη ζωή ΑΛΛΑ τίποτα από αυτά δεν αξίζει όσο η υγεία μας.

Μέσα στο 2016 δε θέλω να ακούσω πάλι από φίλο/γνωστό για θέμα υγείας που προέκυψε από πίεση/άγχος, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.
Να προσέχετε αυτούς που αγαπάτε καθώς και τον ίδιο σας τον εαυτό, αυτή είναι η συνταγή για την επιτυχία 🙂

2016 σε περιμένω πως και πως, κάτι μου λέει πως θα περάσουμε πολύ καλά 🙂

Y.Γ Ηλιόσπορος FTW

Last modified: January 3, 2016

Author

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.